Om Modigt Maleri

Bag siden her her er jeg, Heidi Simonsen. Jeg har været kreativ med maling i mange år og har malet på og med næsten alt. Jeg har modtaget undervisning fra mange kunstnere og selv undervist i kreative fag, både ude i verden og online. Tidligere har jeg også haft et af Danmarks største kreative fællesskaber. Min historie er lang og sjov – den tager vi en anden dag.

Hvad betyder Modigt Maleri? Idéen til begrebet, og denne side, opstod den dag jeg endelig stod med armene i vejret, og var sådan ægte glad og stolt, over det jeg havde malet. Det krævede mod, at turde sætte uplanlagte penselstrøg på lærredet.

Det var jeg nødt til at dele og fejre. Jeg lagde maleriet til skue for andre på Instagram, Facebook og i et nyhedsbrev, stadig med stolthed, men med rystende knæ. Jeg havde en følelse af at nu var det mig, der skulle betragtes. Det var samtidig et af de første nyhedsbreve jeg skulle sende. Maleriet blev taget godt i mod. Det blev også udstillet og solgt. Denne gang betød det dog ikke så meget, hvad andre mennesker tænkte. Jeg var glad for maleriet.

Maleriet jeg fortæller om er dette.

Modigt Maleri er en filosofi om at du kan blive mere fri i at male, og bruge det til at komme ud med det, du ikke kan sige med ord – og derigennem finde ro. Modigt Maleri står også for at kaste med maling, for at nørde teknikker og komme i gang med at male, sælge og udstille – uden alle de omveje, som jeg selv har taget.

Vil du også gerne have et malefællesskab med andre hobbykunstnere? Så er du velkommen i Facebookgruppen, hvor vi hygger os.

Modigt Maleri udkommer med en Podcast hver anden uge – den finder du lige her.

I eMailklubben er der du kan få maletips lige ned i din indbakke.

Velkommen til