Jeg skulle nok have lyttet til mig selv

Der skal ikke meget til, for at lave et lille abstrakt maleri. Jeg gik en tur i haven, samlede inspiration og fik et lille værk ud af det.

  1. Inspiration til det abstrakte maleri
  2. Materialer jeg malede med
  3. Proces
  4. Færdig værk
Process
Færdigt værk (måske)

Og ved du hvad? Jeg er ikke tilfreds. Jeg skulle have lyttet til mine egne råd her i Podcasten, og blogindlægget om hvordan et maleri bliver færdigt. Men jeg var så glad for mine seneste malerier, med inspiration fra naturen, så jeg malede derudaf. Men så er det bare et af de små malerier, som jeg har lært af. Nu har jeg kastet mig over kærestens pladecovers, og det kommer der helt sikkert spændende inspiration og et blogindlæg ud af. Hæng på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *